top of page

#FinŽeny budou debatovat o nastupující generaci lídrů ve financích

Již v úterý 26. dubna se koná první živě streamovaná debata projektu #FinŽeny. Sledovat ji bude možné zdarma, a to od 10 do 12 hodin na portálu Info.cz.


V rámci živě streamované debaty se zaměříme na budoucí generaci lídryň a lídrů ve financích a jejich potřeby, vize a zájmy. Vystoupí například Jaroslava Rezlerová, která je od roku 2012 generální ředitelkou ManpowerGroup Česká republika. Vystoupí také zástupkyně Vysoké školy ekonomické nebo společností Generali Česká pojišťovna, MONETA Money Bank, Česká podnikatelská pojišťovna a Portu.


Svůj pohled během živého streamu nasdílí také tři manažerky Generali České pojišťovny, a to Kateřina Kotová ze Správy zajištění, Lucie Šafirová z Týmu vzdělávání a rozvoje a Andrea Sedláková, zodpovědná za nábor a adaptaci. V rámci živého streamu vystoupí také Lucie Hanzlová z České podnikatelské pojišťovny, Anna Kortusová z Portu nebo Dana Bártová z MONETA Money Bank. V závěrečném panelu debaty usednou proděkanka pro zahraniční vztahy Vysoké školy ekonomické v Praze Marcela Zárybnická Žárová a vedoucí katedry financí a oceňování podniku Barbora Rýdlová.




bottom of page