top of page

Chystáme: Debata s Bloombergem o leadershipu žen

Ve spolupráci se společností Bloomberg pořádáme výjimečnou debatu „Women in Finance“ s elitními ženami ze světa financí, jejímž cílem je vzájemně se inspirovat a načerpat podnětné zkušenosti z oblasti leadershipu.


Blooomberg ve spolupráci s projektem FinŽeny - Debata na téma žen v leadershipu

V rámci debaty, která se uskuteční již 18. dubna v Praze, vystoupí Manisha Mehrotra, vedoucí D&I oblasti v rámci společnosti Bloomberg pro region EMEA. Manisha vede strategii D&I v 38 zemích a pomáhá v nich se zastoupením, zapojením a kulturními změnami, která jsou v souladu s globální strategií Bloombergu. V rámci setkání Manisha nasdílí, jak vzniká Bloomberg Gender Equality Index i to, jak se Bloomberg zasazuje o rovnost (nejen) žen a mužů. 

 

Následná panelová debata přiblíží kariérní cesty i pohled na leadership tří výjimečných topmanažerek působících v Česku. Do panelu zasednou Ganna Pidgorna, Chief People, Brand and Sustainability Officer v UNIQA pojišťovně; Lenka Kejíková, Chief Life & Health Insurance Officer v Generali České pojišťovně a Georgia Salagean, členka představenstva a finanční ředitelka v UniCredit Bank pro Česko a Slovensko. 

 

Na závěr setkání vystoupí Jaroslav Kramer, zakladatel projektů #FinŽeny a #PRVNÍCH100LET, které se věnují podpoře žen ve financích a právu, aktivizaci jejich komunit a sdílení zkušeností. Po debatě bude následovat příjemný networking. V případě zájmu o bližší informace nebo registraci navštivte stránku události ZDE.

bottom of page