top of page

Festival VŠEM ŽENÁM chystá pestrý program plný inspirace a mentoringu

Unikátní festival VŠEM ŽENÁM je nejen o byznysu a úspěchu, ale také o podpoře žen, inspiraci a sdílení hodnot, které spojují. Festival se koná se již poněkolikáté a v letošním roce se uskuteční 7.března v Praze, kdy symbolicky oslavujeme Mezinárodní den žen a 21. března 2024 v Brně. Celý festivalový den trvá od 9.00 do cca 17.00 hod. Projekt #FinŽeny bude jako mediální partner jeho součástí.



Festival VŠEM ŽENÁM bude plný inspirace s účastí významných osobností v roli hostů, mentorů, kteří povedou diskuse v rámci mentoringových stolů. Tématem letošního ročníku je "Aktivujte svoji hojnost“. Připravte se na inspirativní pohledy a praktické rady od úspěšných žen a mužů, které vám pomohou aktivovat vaši vlastní hojnost.


Proč právě téma hojnosti pro rok 2024? „V době ekonomické krize bych právě ráda ukázala skrze festival, že stav naší duše nikdy nebyl ani nebude o tom, kolik máme na kontě a jak si naše ekonomika vede, ale o tom, co na sobě odpracujeme, a jak se budeme cítit. Právě tento čas můžeme věnovat svým nejbližším a sobě. Pak náš život bude hojný navždy,“ odpovídá Petra Janíčková, prezidentka a zakladatelka festivalu.


Ambasadorkou, hostem a mentorkou festivalu bude Martina Viktorie Kopecká, farářka Církve československé husitské, psychoterapeutka a krizová interventka. Celý seznam dalších osobností včetně medailonků naleznete již nyní webu festivalu – zde.


„Loňský ročník byl již dva měsíce před samotným konáním zcela vyprodán, a tak neváhejte a zakupte sobě nebo celému týmu žen vstupenky, které do 7. února můžete pořídit za zvýhodněnou cenu. A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho newsletteru na webu a stát se součásLinkedIn skupiny VŠEM ŽENÁM. Stačí odeslat žádost o zařazení do skupiny a jste s námi,“ dodává Eliška Sobotková, marketingová manažerka festivalu VŠEM ŽENÁM.

bottom of page