top of page

Nová podcastová série se zahraničními topmanažerkami

Jak náročné je přesunout svůj život za hranice? V čem vidí výjimečné manažerky smysl svého profesního snažení? A mají zaručený recept, jak být inspirativními lídryněmi? I na to se zaměří nová podcastová série Women Leaders Beyond Borders, kterou společně se zajišťovnou VIG Re vytváří tým projektu #FinŽeny. Více informací o pořadu je možné nalézt v angličtině ZDE.


Nová podcastová série Women Leaders Beyond Borders, kterou společně se zajišťovnou VIG Re vytváří tým projektu #FinŽeny
Women Leaders Beyond Borders

Podcastová série s elitními topmanažerkami, které jsou také expatky, přinese jednou měsíčně rozhovory moderátora Jaroslava Kramera s výjimečnými ženami působícími na nejvyšších exekutivních pozicích. V úvodním rozhovoru, který má premiéru 22. dubna, se sešly Anna Rejer, která působí jako Head of Life & Health Department v zajišťovně VIG Re společně se Sylwií Szymula, Chief Retail Officer a členkou představenstva pojišťovny Uniqa . Dvě polské manažerky se v podcastu například shodují, že když když manažerka působí v cizině, musí překonat nejen geografické hranice, ale též ty psychologické. To se týká především týmu nových spolupracovníků. „Černé scénáře vás vysají. Soustřeďte se na příležitosti,“ tvrdí v rozhovoru.


Podcast bude zdarma dostupný jak na platformách YouTube či Spotify, tak na portálu Info.cz, kde k němu vznikne také doprovodný český text.

 

Hosty dalšího dílu, který bude mít premiéru na konci května, budou Chief Underwriting Officer ve VIG Re Cristina Ferrari a generální ředitelka společnosti Vodafone v Česku Violeta Luca. K nim se v průběhu dalších měsíců připojí šestice dalších výjimečných topmanazerek.



Více informací o podcastu je možné najít na webové stránce ZDE nebo na LinkedIn profilu pořadu ZDE.

bottom of page