top of page

Podporujeme program KB WOMEN powered by #FinŽeny!

Komerční banka nedávno spustila historicky první ročník nového inspirativně-rozvojového programu KB WOMEN powered #FinŽeny pro dámy ze Skupiny Komerční banky. A my ho moc rádi podporujeme. I proto jsme vystoupili na jeho druhém setkání a představili blíže, jaké aktivity nás s #FinŽenami čekají do konce roku.


Komerční banka se svým programem navázala na projekt #FinŽeny a připravila interní neformální platformu, kde se mohou KB WOMEN setkávat, diskutovat, vzdělávat a inspirovat se jak vzájemně, tak od hostů. Program pomáhala vytvořit Petra Janíčková a my máme radost, že k němu budeme moci na konci roku také přispět svou inspirací. Současně pomůžeme dámám rozvíjet jejich potenciál v rámci komunikačních platforem napojených na #FinŽeny.


„Protože víme, že ne vždy je jednoduché najít si prostor pro seberozvoj a sdílení, hned jako první téma jsme zvolili #Worklifebalance aneb Rovnováha v životě. Ta je pro nás v současné době velkou výzvou, protože díky moderním technologiím a možnosti práce kdykoli a odkudkoli jsme v podstatě nepřetržité online a péči o sebe a své zdraví zanedbáváme,“ popsal vznik programu HR ředitel Komerční banky a jeden z jeho sponzorů Ctirad Lolek. Spolu s ním program zastřešuje členka představenstva Jitka Haubová.


Na projektu se podílejí také Sherin Abazeidová a Kateřina Doležalová z HR týmu Komerční banky a podpořily ho například šéfka brandové strategie a komunikace banky Hana Kovářová nebo dámy zařazené v naší Síni slávy.


bottom of page