top of page

Představili jsme Síň slávy projektu #FinŽeny

Připravili jsme unikátní přehled 53 bankéřek, ekonomek, manažerek a dalších dlouhodobě vlivných žen sektoru financí v Česku. Podívejte se na něj exkluzivně na byznysovém portálu Newstream.cz

Projekt #FinŽeny zařadil do své síně slávy 53 dam, které patří dlouhodobě mezi nejviditelnější a nejvlivnější osobnosti finančního světa. Cílem tohoto přehledu je ocenění žen, které zanechávají v českém finančním segmentu výraznou stopu. Slavnostní vyhlášení proběhlo za účasti více než 100 dam 26. května v Praze.


„Přehled nemá za cíl být vyčerpávajícím uzavřeným výčtem a neslouží ani jako žebříček. Dámy jsou uvedeny abecedně, a to jak z řad aktivních topmanažerek, tak významných manažerek z předchozích dekád. Naším cílem je, aby sloužil jako inspirace a připomínka úspěchů výjimečných dam českého finančního segmentu,“ říká Jaroslav Kramer z agentury Cover Story, která projekt #FinŽeny organizuje a dodává, že počet 53 dam odkazuje na vůbec první dvě třídy gymnázia Minerva, které v roce 1890 jako první v Rakousko-Uhersku umožnilo dívkám usilovat o maturitu.



bottom of page