top of page

Spouštíme Fóra #FinŽen

V návaznosti na přehled 131 inspirativních žen ze světa financí spouští projekt #FinŽeny komunitní celoroční rozvojový program, do kterého se zapojilo přes 80 výjimečných žen ze světa financí. V roli facilitátorek se objeví elitní topmanažerky z největších bank a pojišťoven u nás.

Principem rozvojového programu Fóra #FinŽen jsou setkání menších skupin, které se budou společně věnovat profesním rozvojovým tématům, která jsou klíčová pro ženy ve financích. Metodiku práce pomohl vytvořit speciálně pro komunitu #FinŽen přední kouč Radvan Bahbouh.


Rozvojová aktivita vychází z toho, že má projekt #FinŽeny jako jeden ze svých cílů aktivizaci a podporu komunity žen ve financích, zejména pokud jde o kariérní růst a rozvoj. Díky vydání přehledu 131 inspirativních žen se vytvořila pomyslná komunita výjimečných a nadějných osobností, které se mohou vzájemně obohacovat a posouvat.


Skupiny budou profesionálně vedeny deseti facilitátorkami z řad nejzkušenějších a nejúspěšnějších manažerek finančního světa. Budou mezi nimi členky představenstev Michaela Bauer (ČSOB), Jitka Haubová (Komerční Banka), Eva Poláchová (Kooperativa) a Daniela Pešková (Česká spořitelna), jedny z nejvlivnějších žen v Česku Diana Rádl Rogerová, Renata Mrázová (FNZ Group), Helena Horská (Raiffeisenbank) nebo Martina Kneiflová (EY) a výjimečné HR expertky Klára Escobar (Moneta) a Karin Straková (Generali).

bottom of page