top of page

Hledáme 131 inspirativních žen ve světě financí

Na konci listopadu zveřejní projekt #FinŽeny již druhý ročník přehledu 131 inspirativních žen ze světa financí, a to jako neotřelý pohled na výjimečné manažerky a expertky, které nejsou vždy v záři reflektorů, ale jejich přínos odvětví je inspirativní. A to nejen napříč bankami, pojišťovnami, investičními společnostmi a dalšími organizacemi a asociacemi působícími ve finančním světě. V letošním roce je nově možné nominovat také finanční expertky z dalších odvětví.

V rámci přehledu chceme zviditelnit ženy, které nejsou ve finančním světě dlouhodobě na exekutivních pozicích, ale jejich přínos odvětví je inspirativní. A to například tím, že pomáhají posouvat pojetí své pozice či jsou klíčové pro organizace, ve kterých působí. Nebo tím, že je unikátní způsob, jakým svou práci pojímají, a díky tomu znatelný jejich přínos odvětví jako takovému. "Cíleně nestanovujeme pevná pravidla pro nominace. Inspirace je mnohdy velmi subjektivní a jde nám zejména o to, abychom dokázali společnými silami najít skutečně zajímavé expertky, nadějné manažerky, talentované a inspirativní ženy z finančního světa," říká Jaroslav Kramer z agentury Cover Story, která projekt #FinŽeny organizuje.

Nominace probíhají do 6. listopadu 2023. Finální přehled bude sestaven týmem #FinŽeny ve spolupráci se Strategic Committee projektu a nezávislými experty na trhu. Vyhlášení je naplánováno na 30. listopadu 2023 v podvečer v hotelu Praze. Pro všechny dámy zařazené v přehledu 131 bude navíc od příštího roku připraven druhý ročník unikátního rozvojového programu Fóra #FinŽen.

bottom of page