top of page

TOP 5 nejsledovanějších dílů podcastu Women in Finance v roce 2023

Podcast Women in Finance přináší již od roku 2022 neotřelé debaty s inspirativními ženami ze světa financí. Moderátor Jaroslav Kramer představuje na portálu Info.cz nejen tváře zapojené do projektu #FinŽeny, ale také budoucí hvězdy oboru a osobnosti, které formují finanční svět. Podívejte se, jaké díly podcastové série byly nejposlouchanější v roce 2023.


Práce s vlastním temperamentem, vedení a pomoc ženám nebo také schopnost budovat dlouhodobé byznysové vztahy. I to byla témata rozhovoru nového dílu podcastu Women in Finance, který vzniká ve spolupráci s projektem #FinŽeny. Pozvání přijaly Andrea Lauren, investiční partnerka Rockaway Capital, a Eva Bláhová, partnerka KPMG.

 

Kritické myšlení, rychlé rozhodování a zejména ženský pohled na kariérní cesty. To jsou témata speciálního dílu podcastu Women in Finance u příležitosti Mezinárodního dne žen. Pozvání přijaly dvě inspirativní manažerky, a to Daniela Hamplová a Michala Jirásková z Generali České pojišťovny. Podcast Women in Finance vzniká ve spolupráci s projektem #FinŽeny

 

 O to, aby compliance získalo ve světě financí srozumitelnou a přívětivou tvář, se starají tři výjimečné expertky. Spojuje je laskavý přístup, srozumitelná komunikace i touha dělat ve světě financí něco dobrého. Je compliance zábava? Jakým způsobem hledají s kolegy řešení? A které aspekty v rámci řešení jsou pro ně důležité? Nejen o tom mluvily v podcastu Women in Finance Stanislava Hejnová, Veronika Pánková a Simona Machulová.


Odvaha v životě i profesi, nastavování balancu i přístup mladé generace k oběma zmíněným hodnotám. I o tom mluvily v novém dílu Women in Finance úspěšné manažerky, které měly v životě odvahu chopit se příležitostí, které je v životě potkaly. Pozvání přijaly předsedkyně správní rady Nadace Bakala Foundation Michaela Bakala a členka představenstva a finanční ředitelka skupiny KKCG Katarína Kohlmayer.


Výzvy, umění pracovat s pokorou nebo zpracování konstruktivní kritiky. I to byla témata dalšího dílu podcastu Women in Finance, ve kterém se tentokrát sešly tři právničky, které se ale pohybují okolo světa financí. Ať už jde o fúze a akvizice nebo pomoc při velkých bankovních transakcích. Pozvání přijaly Michala Plachká, místopředsedkyně představenstva České advokátní komory a partnerka Pure Legal, Helena Divišová, notářka v Hradci Králové a zástupkyně Notářské komory ČR v projektu #PRVNÍCH100LET a Pavla Kopečková Přikrylová, partnerka advokátní kanceláře Peterka & Partners. 

bottom of page